Byns Camping • 68050 Ekshärad • Sverige • 0046 (0)76 8354939 • E-Mail: info@bynscamping.eu

Logon

Varmt välkommen till Byns Camping och Klaralvdalen Kanot

Byns Camping, som grundades för över 40 år sedan, har ett unikt läge i Norra Värmland i anslutning till Klarälven, men inom gångavstånd till lokala mataffärer, butiker och Ekshärads berömda kyrka. Perfekt för gäster som kommer hit utan bil eller föredrar att gå eller cykla till affärerna.
Vi vill gärna tro att vår kanot- och kajak uthyrning, Klarälvdalen Kanot, är unik då vi erbjuder gästerna en hög kvalitet och personlig service baserad på många års erfarenhet av att paddla i det här området. Vi använder oss av samma älvar som många andra företag i området men vår höga standard på kundservice och flexibilitet skiljer oss åt. Turerna vi erbjuder, paddlar vi själva regelbundet, och vi är väldigt glada att kunna dela med oss av vår kunskap om dessa turer till våra gäster.

Season 2018
CAMPSITE OPEN:
26/05 to 03/09.
Reception open: 
8.30 to 11.00 & 16.30 to 19.00 hrs.

HIGH SEASON
01/07 to 14/08.
Reception open: 8.30 to 21.00 hrs 

Open for: Klarälvdalen Challenge.
Stuga:2night minimum for race.
01/09 to 03/09

Take a look at 2015 at Byns here!

Vi erbjuder allt från enkla dagsturer med kanot på de bästa sträckorna på Klarälven, till 2-10 dagar långa självständiga turer och veckolånga turer med guide.

Vi är alltid glada över att se så många gäster från Skandinavien, Europa och andra kontinenter. Vi har gäster som kommer till Byns Camping på sin resa norrut eller på vägen tillbaka söderut. Andra kommer för att stanna flera dagar för att njuta av tystnaden och lugnet eller för att utforska alla sevärdheter som finns på landsbygden.

Både Klarälvens cykelled och Pilgrimsleden, en vandringsled, passerar i närheten och därför är vi ett utmärkt alternativ för ett stopp för natten.

Många gäster kommer hit via älven, med flotte, kanot eller kajak, eller så startar deras kanot- eller kajakäventyr här hos oss. Kanske stannar de i några dagar i slutet av deras äventyr, för att koppla av och utbyta historier med andra gäster.

Alla är välkomna till Byns & Klarälvdalen Kanot!
Vi ser fram emot att få träffa gäster, nya eller gamla, år 2018.


Byns Camping och Klarälvdalen Kanot

Lars & Ray, Norway:

''We had a brilliant week on Klarälven and will certainly do it again.
Thank you for your great assistance before and during the trip.''

Klarälvdalen Challenge

Click here!