Byns Camping • 68050 Ekshärad • Sverige • 0046 (0)76 8354939 • E-Mail: info@bynscamping.eu

Een warm welkom bij Byns Camping & Klarälvdalen Kanot.

De ruim 40 jaar bestaande Byns Camping in noordelijk Värmland heeft een unieke ligging aan de Klarälven op loopafstand van de supermarkten, winkels en de bijzondere kerk van Ekshärad. Ideaal voor gasten die hier verblijven zonder auto of die graag even wandelen of fietsen naar de winkels.
Onze kano- en kajakverhuur, Klarälvdalen Kanot, onderscheidt zich ook op unieke wijze met een hoge kwaliteit in persoonlijke service gebaseerd op jarenlange ervaring van kanovaren in deze regio. Wij gebruiken dezelfde rivieren als andere verhuurders in de regio maar ons niveau van service en flexibele benadering maakt het verschil. Zelf varen we regelmatig de routes die we aanbieden en delen graag onze ervaringen met onze gasten.

Take a look at 2015 at Byns here!

Wij bieden niet alleen lichte dagtochten met kano op het beste deel van de Klarälven, maar ook 2- tot 10-daagse individuele tochten en zelfs begeleide weektochten.

We zijn steeds weer verheugd zoveel gasten te mogen ontvangen uit Scandinavië, uit heel Europa en zelfs van daarbuiten. We hebben gasten die kort op Byns verblijven tijdens hun reis naar het noorden of op de terugweg naar het zuiden. Anderen komen hier een langere periode om te genieten van de rust en de ruimte of om van de vele attracties en activiteiten in de omgeving te genieten.

Zowel de Klarälvdalen fietsroute als de Pilgrims wandelroute lopen hier vlak langs en daarmee is deze camping ideaal voor een overnachting tussendoor.

Veel van onze gasten arriveren via de rivier met een vlot, kano of kajak of ze starten hun kano- of kajakavontuur bij ons. Soms blijven ze nog een paar dagen na hun tour om wat te ontspannen en hun belevenissen met andere gasten te delen.

Iedereen is welkom bij Byns Camping en Klarälvdalen Kanot! We zien er naar uit om zowel nieuwe als terugkerende gasten te ontmoeten in 2018.

Byns Camping en Klarälvdalen Kanot
Logon
Season 2018
CAMPSITE OPEN:
26/05 to 03/09.
Reception open: 
8.30 to 11.00 & 16.30 to 19.00 hrs.

HIGH SEASON
01/07 to 14/08.
Reception open: 8.30 to 21.00 hrs 

Open for: Klarälvdalen Challenge.
Stuga:2night minimum for race.
01/09 to 03/09

Lars & Ray, Norway:

''We had a brilliant week on Klarälven and will certainly do it again.
Thank you for your great assistance before and during the trip.''

Klarälvdalen Challenge

Click here!