Byns Camping • 68050 Ekshärad • Sverige • 0046 (0)76 8354939 • E-Mail: info@bynscamping.eu

Värmland

Värmland wordt vaak 'Zweden in het klein' genoemd en dat klopt ook in veel opzichten. Met een bevolkingsdichtheid van maar 17 is het vergeleken met de 395 mensen per vierkante kilometer in Nederland een vredig en rustig gebied om te vertoeven. Hier vindt u overweldigende natuur, grote bossen en rivierendalen die zich een weg snijden door heuvels en lager gelegen landerijen. Tevens is het 'thuis' voor veel vogelsoorten en andere dieren als bevers, beren, wolven en de lynx. Zelfs de veelvraat is wel eens gezien rond Ekshärad in de afgelopen jaren. Als u in de juiste periode in het jaar komt vindt u voedsel in overvloed in de bossen als paddestoelen, bosbessen en frambozen om maar wat te noemen.

Take a look at 2015 at Byns here!

Daan, Belgium:

''Another big thanks
for the smooth, clear and
quick response.''

Klarälvdalen

Klarälvdalen (heldere-rivier-dal) biedt veel mogelijkheden om nog meer te genieten van uw verblijf. Wij kunnen visvergunningen verzorgen voor Klarälven en ander goed viswater in de omgeving.

Wist u dat er een voortgaand project is om zalm terug te brengen in de Klarälven? Een flink aantal zalm is uitgezet in de Klarälven gedurende de laatste zomer. 54 zijn er uitgezet vanaf Byns Camping.

De rustige wegen en paden zijn ideaal om te verkennen met de fiets. Maak eens een fietstocht naar het Elandenpark. Daar kun je de Koning van het Woud van echt dichtbij ontmoeten.

Wilt u eens langlaufen in de zomer? De Skitunnel in Torsby biedt een 2 km lange overdekte skibaan die ook gebruikt wordt door diverse nationale teams.

Zin om te zwemmen op een warme dag? U kunt zwemmen vanaf het strand van Byns Camping, in het zwembad van Hagfors of naar het Sunne Water Park met vele waterattracties rijden.

Wilt u meer zien en te weten komen van de natuur? Dan is een safari door de bossen met een locale gids de kans om meer te leren en, met geluk, de eland te zien in het wild.

Wilt u de Klarälven eens zien zoals een vogel? Normaal gesproken hebben we elk jaar gedurende de zomer een paar keer helicoptervluchten vanaf de camping.

Omgeving en Activiteiten
Logon